Home Opleiding Wie zijn wij Soob Vacature Nieuws Contact Links

Hulpverlening bij rijangst

Bijscholing voor hulpverleningsdiensten

Verplichte nascholing Code 95

Opleidingen met baangarantie
 

nascholing chauffeur, code 95, verplichte nascholing, richtlijn vakbekwaamheid, CCVchauffeur nieuw voertuig, nascholing chauffeur, code 95, verplichte nascholing, richtlijn vakbekwaamheid, CCV

Chauffeur nieuw voertuig

Inleiding:

Door de hedendaagse technologische vooruitgang neemt de kwaliteit en het comfort van vrachtauto´s en bussen enorm toe. De moderne vrachtwagens en autobussen zijn tegenwoordig van zeer veel gemakken voorzien. Allerlei elektronische systemen dragen bij aan een optimaal bedieningsgemak, lage operationele kosten en een verhoging van de verkeersveiligheid en veiligheid van de chauffeur.

Om het maximale rendement uit het voertuig te halen is een goede gebruikers- en veiligheidsinstructies van cruciaal belang. Daarbij dient de chauffeur wel te beschikken over een gedegen basiskennis.

 

Doelstelling:

De chauffeurs worden opgeleid en getraind om alle bedieningselementen, die op of aan het voertuig aanwezig zijn te bedienen. Doormiddel van theorie en een praktijkrit leert de chauffeur de diverse toepassingen van de op het voertuig aanwezige systemen optimaal te benutten. Door praktische en toepasbare instructie wordt aandacht besteed aan wettelijke bepalingen, voertuigtechniek, arbo-zaken, milieu en veiligheid.

Het juiste gebruik van de diverse voorzieningen op het voertuig is goed voor het welzijn en de veiligheid van de chauffeur, e.e.a. bespaart kosten en verhoogd de verkeersveiligheid. Tevens wordt een belangrijke besparing op het milieu bewerkstelligd.

 

Waarde nascholing: 7 uur

 

Cursusdata:

In Company: in onderling overleg met opdrachtgever

 

Informatie:

De Richtlijn Vakbekwaamheid stelt dat chauffeurs hun vakbekwaamheid (het huidige chauffeursdiploma ) alleen behouden als zij gedurende 5 jaar 35 uur nascholing volgen.

Voor meer informatie met betrekking tot de Richtlijn Vakbekwaamheid, klik hier.

 

Cursusprijs:

370.00

 

In Company training: Neem voor een offerte op maat contact op met de cursusadministratie

030 - 604 17 14 of gebruik het online offerte aanvraagformulier aan de linkerzijde van de site.

 

Ook interessant/vervolgopleiding:

N74(1) Het nieuwe rijden (HNR) met vrachtauto

N27(1) Criminaliteitspreventie

N01(3) ADR Basis 1e

N18(1) Digitale tachograafA&R | Klachtenreglement | Privacyreglement | Sitemap | Copyright 2024 all right reserved | Webdesign & Online Marketing 123webidee