Home Opleiding Wie zijn wij Soob Vacature Nieuws Contact Links

Hulpverlening bij rijangst

Bijscholing voor hulpverleningsdiensten

Verplichte nascholing Code 95

Opleidingen met baangarantieExterne Veiligheidsadviseur ADR

 

Iedere onderneming die zich bezighoudt met het vervoer van gevaarlijke stoffen over het spoor, de weg of het water, moet één of meerdere veiligheidsadviseurs in dienst hebben. (boven de vrijstellingsgrenzen als vermeld in de betreffende vervoerswetgeving).

Zelfs als het bedrijf zich slechts bezighoudt met het verpakken, beladen, vullen of lossen. De verplichting is geregeld in Europese overeenkomsten. De taken van de veiligheidsadviseur zijn duidelijk omschreven in de regeling veiligheidsadviseur.

 

U kunt er voor kiezen om een eigen werknemer op te leiden voor deze functie, maar u kan de beschreven taken ook laten uitvoeren door een externe veiligheidsadviseur.

 

De veiligheidsadviseurs bij de ChauffeursAcademie zijn gecertificeerd voor de vervoersmodaliteit Wegvervoer en zijn dus bevoegd als extern veiligheidsadviseur uw bedrijf te ondersteunen. Zoals: assistentie op locatie bij controle door IVW, assistentie bij het aanvragen van vergunningen en ontheffingen m.b.t. het vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen, advies bij een opgemaakt proces-verbaal m.b.t. het vervoer van gevaarlijke stoffen, telefonische assistentie voor eenvoudige vragen en adviezen m.b.t. de scholing van uw medewerkers.

 


A&R | Klachtenreglement | Privacyreglement | Sitemap | Copyright 2023 all right reserved | Webdesign & Online Marketing 123webidee