Home Opleiding Wie zijn wij Soob Vacature Nieuws Contact Links

Hulpverlening bij rijangst

Bijscholing voor hulpverleningsdiensten

Verplichte nascholing Code 95

Opleidingen met baangarantieChauffeurshandboek

 

Transportondernemers en chauffeurs moeten steeds meer voldoen aan de eisen en wensen van haar opdrachtgevers maar ook aan  allerlei wet- en regelgeving  (zoals bijvoorbeeld de CAO, Arbo-wet en Arbeidstijden-wet).

Wil men “door de bomen het bos nog zien”,  kan het noodzakelijk zijn een aantal regels en voorschriften vast te leggen in de vorm van een “chauffeurshandboek”.
Het handboek zorgt voor een stuk duidelijkheid in het bedrijf, ten aanzien van gemaakte afspraken en wat wél of juist niet te doen in bepaalde situaties.
 
Naast algemene zaken kunnen in het handboek ook concrete situaties beschreven worden, zoals; wat te doen bij een aanrijding of bij schade, de rij- en rusttijden, belangrijke telefoonnummers en bijvoorbeeld een schadeformulier als bijlage met een invuluitleg. Maar ook gedragsregels om de  opdrachtgevers en klanten een optimale service te bieden. (kwaliteit en klanttevredenheid)

 

Belangrijk bij het samenstellen is volledigheid, waarbij de informatie toegankelijk en makkelijk is te vinden in een handzaam boekwerkje. Het moet uitnodigend zijn om te raadplegen.

Wij kunnen u hierbij begeleiden bij het samenstellen, vormgeven in de lay out van uw bedrijf, voorzien van fotomateriaal en zorgen voor de vermenigvuldiging. De mogelijkheden zijn onbeperkt. 

 


A&R | Klachtenreglement | Privacyreglement | Sitemap | Copyright 2023 all right reserved | Webdesign & Online Marketing 123webidee