Home Opleiding Wie zijn wij Soob Vacature Nieuws Contact Links

Hulpverlening bij rijangst

Bijscholing voor hulpverleningsdiensten

Verplichte nascholing Code 95

Opleidingen met baangarantie
 

 leefstijl chauffeur, nascholing chauffeurs, code 95leefstijl

Leefstijl

Inleiding:

Op een gezonde manier leven is voor iedereen belangrijk. Gezond leven betekent o.a. je lekkerder voelen, makkelijker bewegen, veel energie hebben. Voor een werknemer in de transportsector, is dit extra belangrijk: een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je het werk beter kunt doen en ook nog eens langer vol kunt houden. Lange werktijden, hoge werkdruk en soms zware lichamelijke werkzaamheden vreten immers energie! Handig dus als je fit bent. Bovendien is het veiliger voor jezelf en voor je medemens; vermoeidheid is een belangrijke oorzaak van verkeersongelukken waarbij vrachtwagens betrokken zijn.

Denk eens goed na over de gezondheidsrisico’s die op de loer liggen wanneer je het niet zo nauw neemt met je leefstijl. Het is bekend dat een ongezonde leefstijl een groter risico op o.a. hart- en vaatziekten, suikerziekte (diabetes type 2), hoge bloeddruk, galstenen, bepaalde vormen van kanker en gewrichtsklachten met zich mee kunnen brengen. Gezonder eten. Meer bewegen. Hét recept om je fitter te voelen. Lekkerder in je vel te zitten. En prettiger te werken. Maar er zijn nog een paar dingen die daarbij helpen. Goed zitten bijvoorbeeld. Op de juiste manier tillen. En uitgerust achter het stuur plaats nemen.

 

Doelgroep:

Chauffeurs en bijrijders.

 

Waarde nascholing:
7 uur
 

Cursusdata:

Nog onbekend

 

In Company: in onderling overleg met opdrachtgever

 

Informatie:

De Richtlijn Vakbekwaamheid stelt dat chauffeurs hun vakbekwaamheid (het huidige chauffeursdiploma ) alleen behouden als zij gedurende 5 jaar 35 uur nascholing volgen.

Voor meer informatie met betrekking tot de Richtlijn Vakbekwaamheid, klik hier.

 

Cursusprijs: 

€ 245.00

 

    

In Company training:

Neem voor een offerte op maat contact op met de cursusadministratie
030 - 604 17 14 of gebruik het online offerte aanvraagformulier aan de linkerzijde van de site.  

 

Ook interessant/vervolgopleiding: 

 

N71(1) Fysieke belasting

 

N46(1) Communicatieve vaardigheden voor chauffeurs

 

 A&R | Klachtenreglement | Privacyreglement | Sitemap | Copyright 2024 all right reserved | Webdesign & Online Marketing 123webidee